Diensten van Torel

Torel ondersteunt organisaties op het moment dat meer expertise of capaciteit op het gebied van klantinteractie gewenst is.

Wij maken van elke klantreis een succes. Een vraag beantwoord, een probleem opgelost, een transactie afgerond.

Ook rondom Freshworks leveren we alle diensten die je nodig hebt voor succes. We implementeren nieuwe producten zoals Freshdesk. Openen nieuwe kanalen zoals Whatsapp binnen Freshchat. We trainen je team in het gebruik van Freshworks producten. Leveren support bij vragen over de Freshworks productsuite. Tenslotte biedt Torel consultancy en interim management om een succes te maken van elke operatie.

Maak hieronder een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden en diensten van Torel te bespreken. Telefonisch, online of bij jullie op kantoor.

Diensten van Torel

implementatie

Torel levert ondersteuning bij implementatie van nieuwe systemen. Of het nu gaat om de implementatie van Whatsapp for business voor kleine of voor grote bedrijven, een Freshworks oplossing of de vervanging van al je klantcontact technologie.

training

Laat je team trainen door Torel. Help ze om, met plezier, meer te halen uit ieder klantcontact. Help mensen waarde te vergroten door focus op empathie, creativiteit en omgaan met complexe problemen.

interim

Torel levert interim management. Voor full- en part-time opdrachten. Op het gebied van Contact Center Management, Customer Experience Management,  Service Design of verbetertrajecten.

Consultancy

Torel helpt bedrijven het maximale uit hun klantinteracte te halen. We verbeteren omzet en efficientie, verlagen kosten en helpen je data te gebruiken voor de perfecte beslissing.

support

Torel biedt ondersteuning bij al je Support vragen voor alle Freshworks producten. Wij bieden 24/7 bereikbaarheid in het Nederlands. Zodat jouw organisatie altijd klaar staat voor jullie klanten.

Trotse Authorized Solution Partner van Freshworks

Meer weten over de Freshworks Saas licenties die wij bieden?