Freshcaller

Cloud-based telefonie oplossing van Freshworks. Eenvoudig en geïntegreerd.

Geen hardware. Nul downloads. Geen onderhoudskosten.

Freshcaller is de telefonie oplossing van Freshworks. Een laagdrempelige cloud-based oplossing voor het verbeteren je telefonie. Door onder andere het combineren van call recording, IVR en voicemail management. Maar ook door eenvoudig te managen routerings-regels, ruime keuze in nummers die je gebruikt en heldere reports en dashboards. Met Freshcaller geef je je klantcontact centrum een boost.

Met Freshcaller verlaag je zowel je maandelijkse licentiekosten als je telefoniekosten. Freshcaller is namelijk beschikbaar vanaf € 0,- per maand bij betalen per gebruikte belminuut.

Alle Freshworks producten zijn vrijblijvend en gratis te proberen voor (minimaal) 21 dagen en zijn direct opzegbaar.

Freshcaller; de telefonie oplossing van Freshworks

Nederlandstalige support en training van Torel

Torel biedt Nederlandstalige support en training voor Freshcaller. Dat doen we op basis van kennis en ervaring binnen Customer Experience Management en klantenservice. Torel levert licenties en ondersteuning als officieel partner van Freshcaller. Die ondersteuning kan gaan om het trainen van je gebruikers in Freshcaller, integraties van Freshcaller met Freshsales of Freshdesk en om Nederlandstalige support.

Wij brengen elke Freshcaller implementatie tot een snel en succesvol einde.

Waarom Freshcaller?

eenvoudig beheer

Maak het eenvoudig voor je teams om zich op de klant te richten en niet op het bedienen van je telefonie-platform. Freshcaller is makkelijk te implementeren, makkelijk te gebruiken en makkelijk aan te passen.

volledige controle

Zorg dat je volledig inzicht hebt in het functioneren van je telefonie-platform en je team. Manage alles vanaf 1 plek voor snelheid en consistentie.

nummer management

Manage je klantcontact telefoonnummers. Zorg dat je gekozen nummers exact aansluiten bij de behoeften van  je klanten en je organisatie.