Freshworks productsuite

Freshworks levert eenvoudig te implementeren cloud-based software voor klantinteractie. Torel is officiële Freshworks partner

Freshworks is ooit begonnen als Freshdesk. De ambitie was om met betaalbare software ondersteuning te bieden voor customer service. Nu, meer dan 150.000 klanten verder, bieden ze nog steeds laagdrempeligheid, eenvoud en snelle implementaties maar met veel meer functionaliteit.

Freshworks combineert een scherpe prijs, met een marktleidend product en geweldige service!

Met een breed product portfolio ondersteunen ze organisaties op vele vlakken. Chat op je website integreert naadloos met je Sales CRM. Een Whatsapp conversatie leidt tot een service-ticket in Freshdesk. En, alle uitgaande gesprekken worden automatisch worden vastgelegd voor je service en je salesteam.

Alle Freshworks producten zijn minimaal 21 dagen gratis te gebruiken. Vraag hieronder een demo aan of lees meer over de producten. Torel is officiële Freshworks partner

Vraag de gratis proefperiode voor deze producten aan!

Freshdesk

Freshdesk biedt ondersteuning aan Customer Service teams van alle maten voor klantcontact via mail,  telefoon, chat en social. Laagdrempelig, snel te implementeren en zeer betaalbaar.

Freshchat

Combineer Whatsapp, chat, co-browsing en Social Media in 1 platform. Integreer je chat met je Service systeem en je CRM. Betaalbaar, schaalbaar en eenvoudig.

Freshcaller

Freshcaller is een eenvoudig te implementeren cloud-contact center telefonie oplossing. Automatiseer de processtappen die beter door een systeem gedaan kunnen worden.

Freshsales

Freshsales is de betaalbare ondersteuning van je salesteam. Integreert naadloos met telefonie, je website en chat-tools om altijd de meest relevante informatie voor handen te hebben.

Vraag nu de kosteloze proefperiode van 21 dagen aan.

Freshservice

Freshservice, als tweede product van de Freshworks productsuite, helpt IT om jouw gebruikers efficiënt en eenvoudig te ondersteunen. Het eindresultaat? Je gebruikers zijn blij, je IT-afdeling blij, en jij natuurlijk ook.

Freshconnect

Freshconnect laat je, gratis, samenwerken met collega’s, ook zonder Freshworks licentie. Met Freshconnect stel je vragen aan collega’s en geef je relevante context! Meer weten? Contact.

Freshbots

Freshbots helpt je om gesprekken te automatiseren door ze deels, of volledig, via een bot af te handelen via Whatsapp, social en chat. Meer weten? Neem contact op.

Freshteam

Freshteam verzorgt recruitment en on-boarding van je top talenten. Verzamel al je medewerkerdata, zoals verlof, salaris, foto’s en organisatiestructuur op 1 plek. Meer weten neem contact op.