g-company en Torel bundelen krachten

Utrecht, juli 2020 – Torel en g-company, beide partners van Freshworks, kondigen aan deze maand te gaan fuseren om gezamenlijk de Nederlandse en Belgische klanten nog beter te kunnen helpen.

Het begon allemaal ‘langs de lijn’: de zoons van David Saris, oprichter van g-company, en van Jeroen van Dam, oprichter van Torel, spelen in hetzelfde voetbalteam. David en Jeroen bleken eenzelfde drijfveer te delen met betrekking tot digitale transformatie en het helpen van organisaties met hun volgende stap hierin. Bovendien hadden zij allebei afzonderlijk een partnership met Freshworks; g-company in België en Torel in Nederland.

“Na een aantal goede gesprekken was het duidelijk: door te fuseren kunnen we onze positie als Freshworks-partner en -expert versterken, waarbij we bestaande en nieuwe klanten nóg beter kunnen helpen,” zegt Jeroen. “De overtuigingen van g-company sluiten naadloos aan bij die van Torel; een uitstekende match dus.”

Torel gaat verder onder de naam g-company. In een toegewijd team van Freshworks specialisten zullen zowel Nederlandse als Belgische klanten bediend worden. Door op deze manier expertises te bundelen kunnen grotere projecten aangenomen worden en wordt de schaalbaarheid vergroot.

Jeroen: “We kunnen vanaf nu steunen op en gebruik maken van de verschillende expertises binnen g-company, zowel op technisch vlak, als op het gebied van administratie en marketing. Onze klanten zullen hier ook van profiteren.”

Freek van de Griendt, managing partner g-company: “Het product Freshworks past zeer goed bij onze visie rondom de web-based werkplek, daarom zijn we al sinds 2014 partner. Dankzij de samenwerking met Torel verhogen we nu onze kennis op het gebied van het optimaliseren van customer experience, wat perfect aansluit bij onze ervaring met de Freshworks-oplossingen. Met deze combinatie kunnen wij onze klanten vanaf nu nog beter begeleiden in hun digitale transformatie.”